Ο Μαρτίνς αφήνει πίσω την Ντιναμό…

Ο Πορτογάλος ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τον ΟΦΗ και με τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Λαμία, έτσι ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο θετικά η φετινή σεζόν.

Ο Μαρτίνς αφήνει πίσω την Ντιναμό…

Ο Πέδρο Μαρτίνς δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό, έσπευσε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη χρονιά μόνο με νίκες και φυσικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ναι μεν είχε φροντίσει να τους πει ορισμένα πράγματα για τα όσα συνέβησαν στο Κίεβο και για την ευκαιρία που χάθηκε να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa League, όμως, αυτό που τον «καίει» τώρα είναι να μην τα παρατήσουν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει μπροστά και ένα τρόπαιο όπως το Κύπελλο.

Η σημερινή προπόνηση δεν έβγαλε κάποια είδηση. Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ήταν οι «ερυθρόλευκοι», με αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ντιναμό να πηγαίνουν πιο συντηρητικά και τους υπόλοιπους σε πιο έντονους ρυθμούς.

Το σύνθημα που έδωσε ο Μαρτίνς ήταν ότι αφήνουν πίσω τους την Ντιναμό και πώς πρέπει όλοι να στρέψουν την προσοχή τους στην δευτεριάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και φυσικά στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Λαμία.

Με τους Κρητικούς ο Πορτογάλος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Βούκοβιτς και Σισέ, ενώ και ο Ελαμπντελαουί εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το αν θα μπορέσει να βοηθήσει.