Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1: Απόλυτη μοιρασιά... (vid)

Αστέρας και Ατρόμητος είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής και αναδείχθηκαν δικαίως ισόπαλοι με 1-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1: Απόλυτη μοιρασιά... (vid)

Πέρα ως πέρα δίκαιη κρίνεται η μοιρασιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το απόγευμα του Σαββάτου (23/2) ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, που έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο α' μέρος και δικαίως προηγήθηκαν με τον -εξαιρετικό στο α'- Καλτσά, όμως στην επανάληψη... παραέμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν με την απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών.

Στο α' ημίχρονο ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος, σκοράροντας και δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ατρόμητου, ενώ στον αντίποδα οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν ποτέ να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή των Αρκάδων.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Στο ημίχρονο ο Κάναντι απέσυρε τον αρνητικό Ενσικουλού και πέρασε στο ματς τον Βασιλακάκη, ο οποίος έδωσε ξεκάθαρη επιθετική πνοή στην ομάδα, ενώ στον αντίποδα ο Παράσχος έβγαλε τον πολύ καλό Ρόλε και είδε την ομάδα του οποσθοχωρεί απελπιστικά...

Στο 82' ο Ουάρντα απέδειξε γι' άλλη μια φορά την ποιότητά του, αφού πέτυχε ένα «χρυσό» γκολ παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα του β' 45λέπτου ήταν «εξαφανισμένος»...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Σκόρερ: 24' Καλτσάς - 82' Ουάρντα

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Καλτσάς - Κιβρακίδης, Καρασαλίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ορτέγκα, Μπελόκ, Φερνάντεζ, Ρόλε (69' Τσιλιανίδης), Καλτσάς (90'+1' Δουβίκας), Αραβίδης (75’ Μανιάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι (46' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74' Μανούσος), Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Κατράνης, Ούμπιντες, Μάντσον, Ουάρντα, Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Μπρούνο, Κουλούρης.