Είπε «όχι» σε μεταγραφή τους, αλλά δεν πήρε και βοήθειες

Κούτρης, Καμαρά, Σισέ και Ελαμπντελαουί απασχόλησαν τη μισή Ευρώπη τον Ιανουάριο με τον Ολυμπιακό να μην παραχωρεί κανέναν και λόγω Ευρώπης.

Είπε «όχι» σε μεταγραφή τους, αλλά δεν πήρε και βοήθειες

Έγινε μεγάλη κουβέντα όλο τον Ιανουάριο γύρω από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν στο… στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων. Συγκεκριμένα τέσσερις ήταν αυτοί που απασχόλησαν ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα για κάποιους ήρθαν και προτάσεις.

Τότε το σκεπτικό που υπήρχε απ’ όλους και όχι άδικα ήταν πως δεν έπρεπε να φύγει κανείς ενόψει και των ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Έχει ενδιαφέρον, όμως, τώρα που τελείωσαν και τα ματς και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός να δούμε πόσο τον βοήθησαν αυτοί οι παίκτες.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα με τη Σέλτικ να τον πολιορκεί, αλλά να μένει στον Ολυμπιακό. Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 2 Φεβρουαρίου είναι εκτός. Δεν έπαιξε σε κανένα ματς με τη Ντιναμό, αλλά ούτε και με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης μέχρι την τελευταία στιγμή δεχόταν πρέσινγκ από τη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός τον κράτησε, όμως, έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι στην Τούμπα και μετά… εξαφανίστηκε. Δεν έπαιξε σε κανένα ματς με τη Ντιναμό, αλλά ούτε και με την ΑΕΚ.

Για τον Παπέ Σισέ φέρεται να ήρθε εξωπραγματική πρόταση, η οποία απορρίφθηκε. Ο Σενεγαλέζος δεν έκανε τη διαφορά σε κανένα ματς. Φέρει ευθύνη στα γκολ της Ντιναμό στο Καραϊσκάκη, ενώ ήταν κάκιστος και στην Τούμπα.

Ο Μαντί Καμαρά ήταν επίσης ένας ποδοσφαιριστής που μπήκε στο… στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά στον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαροι πως δεν τον παραχωρούν τη δεδομένη στιγμή. Ο Μαρτίνς δεν τον έβαλε στην Τούμπα, έπαιξε με τη Ντιναμό στο Καραϊσκάκη, έβαλε το κρίσιμο γκολ με την ΑΕΚ, αλλά έχασε λόγω καρτών τη ρεβάνς στο Κίεβο.

Στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά, διότι αναφερόμαστε σε τέσσερις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται πολύ σημαντικοί για την ομάδα και με εξαίρεση τον Καμαρά που κάτι έδωσε σε αυτή την τετράδα αγώνων οι άλλοι τρεις δεν βοήθησαν καθόλου.