Δεν είπε κουβέντα ο Μαρτίνς στον Ρέντη

Πρώτη προπόνηση στον Ολυμπιακό μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου, ο οποίος έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Δεν είπε κουβέντα ο Μαρτίνς στον Ρέντη

Ο αποκλεισμός από τη Ντιναμό Κιέβου δεν θα χωνευτεί εύκολα στον Ολυμπιακό. Ήθελαν πολύ άπαντες την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά από την άλλη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ακόμα αρκετά παιχνίδια και φυσικά τον στόχο του Κυπέλλου τον οποίο καλούνται να διεκδικήσουν και να τον κατακτήσουν. Η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι και απευθείας πήγε στον Ρέντη προκειμένου να κάνει αποθεραπεία και να ξεκινήσει από το Σάββατο προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου και για το τι δεν πήγε καλά. Όλοι ήθελαν να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και η αποτυχία είναι κάτι που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να πει κουβέντα στους ποδοσφαιριστές του στην πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου. Παρέμεινε σιωπηλός, αφήνοντας να ηρεμήσει η κατάσταση και άπαντες να έχουν καθαρό μυαλό. Στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως, θα τους μιλήσει, αφού το προανήγγειλε σήμερα το απόγευμα στον Ρέντη. Πρέπει άλλωστε να μιλήσουν όλοι μαζί και να θέσουν τους στόχους για τη συνέχεια, η οποία έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια.