ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει ενδεκάδα Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται στο να διατηρήσει το σχήμα με το οποίο η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό. 

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει ενδεκάδα Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο Τούμπας. Το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας ήταν αφιερωμένο στην τακτική, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να δουλεύουν σε όλους τους τομείς.

Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά σήμερα, με το Νίκο Καρέλη να μένει στο γυμναστήριο, ενώ κατά τα άλλα ο Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, σε έναν... ευχάριστο πονοκέφαλο για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Σε ό,τι αφορά τους σχεδιασμούς για την ενδεκάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να διατηρήσει το σχήμα (Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Άκπομ) με το οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του στο ντέρμπι προς τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο με μία πρωινή (11:00) προπόνηση στην Τούμπα, ενώ κατόπιν θα γίνει γνωστή και η αποστολή του "Δικεφάλου".