Άιλερς για Απόλλωνα: «Το απόλυτο χάος σε αυτό το κλαμπ!»

Ο 30χρονος Γερμανός μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του.

Άιλερς για Απόλλωνα: «Το απόλυτο χάος σε αυτό το κλαμπ!»

Ο Τζάστιν Άιλερς συμπλήρωσε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα του Απόλλωνα, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο επρόκειτο για τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του!

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του, ο 30χρονος Γερμανός επιθετικός μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το διάστημα παραμονής του στη Ριζούπολη, κάνοντας λόγο για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» και για «απόλυτο χάος»!

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου μέχρι στιγμής. Επικρατεί απόλυτο χάος σε αυτό το κλαμπ. Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά».

«Μετά την απομάκρυνση του Βαλεριέν Ίσμαελ, οι παίκτες που είχε φέρει στην ομάδα ο συγκεκριμένος προπονητής δεν είχαν την παραμικρή ελπίδα. Τα συμβόλαια των περισσότερων από αυτούς λύθηκαν αμέσως.

Στην περίπτωσή μου, όμως, παρέμεινα μεν αλλά δεν μου επιτρεπόταν να προπονούμαι με την ομάδα για μήνες, ενώ σταμάτησαν και να με πληρώνουν. Όλο αυτό ήταν ξεκάθαρο bullying, για να με αναγκάσουν να σπάσω το συμβόλαιό μου και να φύγω από την ομάδα».

«Δεν ανησυχώ για τα χρήματά μου. Είχα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και το θέμα θα το ξεκαθαρίσει σύντομα η FIFA».

«Εκτός όλων των άλλων, είχα τραυματιστεί στον μηρό και η ιατρική φροντίδα στο κλαμπ ήταν ελλιπής. Γι' αυτό και έχω μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και θα χρειαστώ επιπλέον χρόνο για να επανέλθω στο 100%».

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος που επέστρεψα στη Γερμανία. Από οικονομικής άποψης, βέβαια, θα μπορούσα να είχα μείνει, γιατί είχα υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο. Αλλά ψυχολογικά ήμουν στο ναδίρ. Ήθελα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο κι αυτό πλέον δεν ήταν εφικτό στην Ελλάδα. Γι' αυτό αποφάσισα να ενδώσω στις πιέσεις, να σπάσω το συμβόλαιο και να χάσω αρκετά χρήματα».