Άλλαξαν ημερομηνία οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός και Ατρόμητος - Πανιώνιος

Η Super League αποφάσισε να κάνει... τράμπα τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στους Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός και Ατρόμητος - Πανιώνιος. 

Άλλαξαν ημερομηνία οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός και Ατρόμητος - Πανιώνιος

Στη μετάθεση της ημερομηνίας του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός προχώρησε η Super League έπειτα από αίτημα της αστυνομίας αφού ήταν προγραμματισμένος την ίδια μέρα με την αναμέτρηση ΠΑΟ - ΠΑΟΚ.

Όπως σας είχε ενημερώσει το fosonline σε σχετικό άρθρο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 03/03 και ώρα 16:00, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο την ίδια μέρα στις 19:00.

Με το γήπεδο της Ριζούπολης και το ΟΑΚΑ να απέχουν μόλις μερικά χιλιόμετρα, η αστυνομία θεώρησε ότι είναι πολλή πιθανή μια συνάντηση οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οπότε η Super League θέλοντας να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις μετέθεσε την αναμέτρηση της Ριζούπολης για μια μέρα αργότερα. Μάλιστα, επειδή ο αγώνας του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό μετατέθηκε για τη Δευτέρα, 4/3, το ματς Ατρόμητος - Πανιώνιος που ήταν προγραμματισμένο για εκείνη την ημέρα, τελικά θα διεξαχθεί στις 3/3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 04.03.2019 στις 19:00 (αντί για την Κυριακή 03.03.2019).

Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 03.03.2019 στις 16:00 (αντί για τη Δευτέρα 04.03.2019).