ΟΦΗ: Ο τρόμος του «Καραϊσκάκης»!

Τι φοβούνται στο Ηράκλειο ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Το μήνυμα συσπείρωσης του Μπούση.

ΟΦΗ: Ο τρόμος του «Καραϊσκάκης»!

Δύσκολες είναι οι ώρες στο Ηράκλειο στον απόηχο της εντός έδρας ήττας του ΟΦΗ από τη Λαμία. Οι Κρητικοί αντιλαμβάνονται πως πλέον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλεια βαθμών. Η παραμονή στην κατηγορία έγινε μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και χρειάζεται σωστή διαχείριση της κατάστασης για να επιστρέψει η ομάδα από το σοκ.

Πόσο μάλλον όταν ακολουθεί παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης». Ο ΟΦΗ φιλοξενείται τη Δευτέρα από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς, που ζητούμενο δεν είναι απλά να μη χάσει, αλλά αν τελικά δεν το καταφέρει αυτό, τουλάχιστον να μη διασυρθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα τέσσερα γκολ στην ΑΕΚ δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό είναι λογικό να τρομοκρατεί την ομάδα του Χάιμε Βέρα.

Σήμερα (20/2) πάντως, ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, έστειλε ένα μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του Ολυμπιακού και του φινάλε της σεζόν. Δυο κουβέντες μεν, πολύ νόημα δε: «Παραμένουμε ενωμένοι, θα παλέψουμε μαζί μέχρι το τέλος».

Αυτό ήταν το μήνυμα του Μπούση που φανερώνει για μία ακόμη φορά την πίστη του στην ομάδα. Έδειξε τον δρόμο με τον οποίο πρέπει να πορευτεί ο σύλλογος, ζητώντας ουσιαστικά και από τον κόσμο στήριξη και όχι διχόνοια.