ΑΕΚ: Στα υπόψη ο Μπουσούλατζιτς

Ο Βόσνιος του Ατρομήτου αρέσει στους ανθρώπους του «Δικεφάλου». Γιατί η περίπτωσή του συνδέεται με του Άλεφ.

ΑΕΚ: Στα υπόψη ο Μπουσούλατζιτς

Το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ απασχολεί ήδη τους ανθρώπους του «Δικεφάλου». Βλέπετε ο μόνος στόχος που απέμεινε πλέον για την «Ένωση» είναι το Κύπελλο.

Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται λύσεις τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από του εξωτερικού.

Ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους «κιτρινόμαυρους» από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς. Ο 27άχρονος Βόσνιος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πιθανότητες ιδίως αν δεν ενεργοποιηθεί η οψιόν στο συμβόλαιο του Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος είναι δανεικός από την Μπράγκα και μέχρι στιγμής δεν έχει ξετρελάνει τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Αν λοιπόν καταλήξουν στο να μην πληρώσουν για την αγορά του, τότε ο Μπουσούλατζιτς είναι μια επιλογή να πλαισιώσει τους Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς.

Ο Μπουσούλατζιτς αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2017 και φέτος στο πρωτάθλημα μετράει δεκαεννιά συμμετοχές και από μία στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Πέρυσι με τον Ατρόμητο έπαιξε σε είκοσι έξι ματς πρωταθλήματος και πέντε του Κυπέλλου. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Οντένσε και Ντιναμό Βουκουρεστίου.