Λουτσέσκου: «Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ, ο Τύπος της Ελλάδας τα ξεκίνησε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε γι' άλλη μια φορά στις φήμες που τον θέλουν να «μετακομίζει» στην Τουρκία μετά το τέλος της σεζόν.

Λουτσέσκου: «Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ, ο Τύπος της Ελλάδας τα ξεκίνησε»

Ενοχλημένος από τη φημολογία που τον θέλει να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν για τα... μάτια τουρκικής ομάδας (φαβορί η Γαλατασαράι, αουτσάιντερ η Μπεσίκτας, σύμφωνα με τα σενάρια), εμφανίστηκε γι' άλλη μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, ο Ρουμάνος τεχνικός διέψευσε κατηγορηματικά τις εν λόγω φήμες, κατηγορώντας μάλιστα τον ελληνικό Τύπο για τη δημιουργία αυτών των σεναρίων!

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή του «δικεφάλου του Βορρά»:

«Δεν πρόκειται να πάω στην Τουρκία και δεν ξέρω από που προέρχονται όλες αυτές οι φήμες. Πρόσεξα ότι αυτό ξεκίνησε από τον Τύπο της Ελλάδας, από κάποιους που ίσως δεν με θέλουν εδώ. Αλλά θα σας πω κάτι, που είναι ξεκάθαρο για μένα.

Είμαι σε ένα από τα πιο «καυτά» κλαμπ της Ευρώπης, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και αυτή τη στιγμή δεν θέλω να συζητήσω τίποτα άλλο. Τους είπα πως οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία δεν είναι πραγματική και δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό».