ΟΦΗ: Δεν παίζουν με Ολυμπιακό Γιακουμάκης, Παπαστεριανός

Χειρότεροι απ’ ότι αρχικά φαινόταν είναι οι τραυματισμοί των δύο παικτών, που δεν προλαβαίνουν σίγουρα το ματς με τους «ερυθρόλευκους» και βλέπουμε για Λάρισα.

ΟΦΗ: Δεν παίζουν με Ολυμπιακό Γιακουμάκης, Παπαστεριανός

Άσχημα τα νέα στον ΟΦΗ για την κατάσταση των Γιώργου Γιακουμάκη και Μανώλη Παπαστεριανού. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν εξετάσεις και με τα αποτελέσματα έδειξαν πως αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο.

Είναι δηλαδή πιο σοβαρά τα προβλήματά τους απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Αυτό σημαίνει πως ο Χάιμε Βέρα δεν μπορεί να τους υπολογίζει σίγουρα για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» (25/2) και κάνουν αγώνα δρόμου για εκείνο με τη Λάρισα στο Ηράκλειο (3/3).

Από εκεί και πέρα, οι Ποτουρίδης, Βουό, Οικονόμου και Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μεγιάδο, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμά στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, ο Οικονόμου λογικά μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα από την Πέμπτη ενώ Παρασκευή ή Σάββατο θα δοκιμάσουν να γυμναστούν στο φουλ οι Γιαννούλης και Ποτουρίδης.

Την Τετάρτη (20/2) οι παίκτες θα έχουν ρεπό ενώ την Πέμπτη (21/2) θα γίνει διπλή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Αρχικά στις 9:00 και στη συνέχεια στις 16:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους του τύπου).