Η εμμονή και το... κόμπλεξ του Σαββίδη με τον Ολυμπιακό (pic)

Σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 34 χρόνια ο γιος του προέδρου του επιμένει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό.

Η εμμονή και το... κόμπλεξ του Σαββίδη με τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης προφανώς και έχει πιάσει το νόημα πουλώντας ΠΑΟΚοφροσύνη στους οπαδούς του «δικέφαλου του βορρά» όμως πλέον η εμμονή του με τον Ολυμπιακό έχει κουράσει.

Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο είναι πρωτοπόρος και βρίσκεται κοντά στον τίτλο έπειτα από 34 χρόνια, σε ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα που για κάποιες ομάδες (ονόματα δε λέμε) φέτος επιτρέπονται και οι κανόνες του βόλεϊ, ενώ στο μπάσκετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να παίξει τελικό κυπέλλου και να χάσει από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι το γεγονός ότι σε έναν αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ ασχολείται με τον Ολυμπιακό!

«Δεν το βάλαμε στα πόδια, δεν κρυφτήκαμε. Παίξαμε σαν άνδρες και χάσαμε σαν άνδρες από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Μπράβο ΠΑΟΚ, παίξαμε πολύ καλά», έγραψε στο Instagram δίνοντας συνέχεια σε μια σειρά προκλητικών αναρτήσεων εις βάρος του Ολυμπιακού, που αν μη τι άλλο δείχνει το πόσο κόμπλεξ υπάρχει από τους αντιπάλους της ομάδας του Πειραιά...

Φυσικά, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ, επικροτεί τον υιό Σαββίδη έπειτα από κάθε του ανάρτηση στο Instagram, χωρίς να υπολογίζει τα αποθεωτικά του σχόλια για τον Παναθηναϊκό. Αυτό το γεγονός από μόνο του ισχυροποιεί και τη θέση του Ολυμπιακού, ο οποίος σωστά ισχυρίζεται ότι τα τελευταία χρόνια παίζει μόνος του εναντίον όλων...