Έτσι έζησε ο Μαρτίνς το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (vid)

Όλες οι αντιδράσεις του Πορτογάλου προπονητή κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι έζησε ο Μαρτίνς το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (vid)

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ισοπαλία με τη Ντιναμό Κιέβου είχαν προκαλέσει πολύ μεγάλη πίεση στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε αποκτήσει έναν άλλο χαρακτήρα και η νίκη επιβαλλόταν να έρθει στο μεγάλο λιμάνι.

Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη στον Ολυμπιακό και αυτό το αντιλαμβάνονταν άπαντες στον Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς το παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου. Εξίσου μεγάλη ήταν η πίεση και στην ανάπαυλα του αγώνα όταν ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Πειραιά έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην επικράτησε επί της ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έζησε πολύ έντονα τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ πανηγύρισε έξαλλα και τα τέσσερα γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Ο 48χρονος κόουτς είχε πάντα στο πλευρό του, τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον άνθρωπο που τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Η ένταση του Πέδρο Μαρτίνς αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που δημιούργησε η Nova και το οποίο καταγράφει όλες τις αντιδράσεις του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις αντιδράσεις του Πέδρο Μαρτίνς…