Ολυμπιακός: Η ατάκα του Κούτρη για το αριστερό του Φορτούνη (pic)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας μέσα από τα social media, αλλά δεν απέφυγε το πείραγμα του Λεονάρντο Κούτρη.

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Κούτρη για το αριστερό του Φορτούνη (pic)

Το πήρε πάνω του ο Κώστας Φορτούνης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του. Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μία εμφατική νίκη επί των «κιτρινόμαυρων».

Το φοβερό για τον Φορτούνη είναι πως και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού τα σημείωσε με το αριστερό του πόδι. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έστειλε μήνυμα στον κόσμο για τη συνέχεια γράφοντας: «Μία σημαντική νίκη απ’ όλες τις πλευρές αφιερωμένη στον κόσμο μας και συνεχίζουμε για το δύσκολο ματς της Πέμπτης».

Όλα τα λεφτά, όμως, ήταν το σχόλιο του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως ο Φορτούνης σκόραρε δύο φορές με το αριστερό του πόδι. «Μόνο αριστερό», του έγραψε ο Έλληνας μπακ για του απαντήσει ο «Φόρτου»: «Σου το πήρα για λίγο». Δείγμα και αυτό του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα του Πειραιά μετά την εμφατική νίκη επί της ΑΕΚ.

Δείτε και τον διάλογο ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού…