Aπόλλων - ΠΑΟΚ 1-5: Πιο εύκολα δεν γινόταν...(vid)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από τη Ριζούπολη συντρίβοντας τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1.

Aπόλλων - ΠΑΟΚ 1-5: Πιο εύκολα δεν γινόταν...(vid)

Η τεράστια βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καμάρας»! Ο ΠΑΟΚ καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 3-0 και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης, επικρατώντας με 1-5.

Δείτε όλα τα γκολ ΕΔΩ

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός, απλός και ουσιαστικός, δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση, ενώ τα γρήγορα γκολ τον βοήθησαν να κάνει τη δουλειά από το πρώτο ημίχρονο και να μην αγχωθεί ούτε λεπτό.

Ο Πέλκας μόλις στο 4’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκοψε τα πόδια των παικτών του Απόλλωνα. Στο 9’ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέτυχε το παρθενικό του γκολ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του, ενώ στο 33’ ο Μπίσεσβαρ «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις του, ο Απόλλων σκόραρε στην επανάληψη με τον Ντούρσο με εξαιρετική ανάπτυξη και τελείωμα. Στο 77’ ο Σβιντέρσκι μόλις μπήκε στο ματς με την πρώτο άγγιγμα πλάσαρε και διαμόρφωσε το 1-4. Στο 88’ ο Πέδρο Ενρίκε με σουτ και κόντρα πέτυχε το πρώτο του γκολ επιστρέφοντας ξανά στον ΠΑΟΚ και έκλεισε το σκορ στη Ριζούπολη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας

Απόλλων – ΠΑΟΚ 1-5

Σκόρερ: 4’ Πέλκας, 9’ Ολιβέιρα, 33’ Μπίσεσβαρ, 64’ Ντούρσο, 78’ Σφιντέρσκι, 88’ Ενρίκε

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κάρτες: -
Κόκκινη: -

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Χ. Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές (46’ Βάρκας), Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ρώσση (46’ Γκίνο), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε (77’ Ναζλίδης)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Λημνιός (85’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (76’ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ (81’ Ενρίκε).