Ολυμπιακός: Το «όχι» του Μαρτίνς για Χασάν και ο ρόλος στην καριέρα του

Από τη φημολογία περί αποχώρησης στην εκτόξευση και στο πως έχει γίνει ο Αιγύπτιος το πρώτο βιολί της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το «όχι» του Μαρτίνς για Χασάν και ο ρόλος στην καριέρα του

Η φημολογία γύρω από το όνομα του ήταν έντονη όλο τον Δεκέμβριο. Λίγο ο τραυματισμός του και λίγο η… αναιμική του παρουσία στην επίθεση του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Αχμέντ Χασάν θα επέστρεφε στην Μπράγκα. Στην Αίγυπτο έγραφαν μέχρι και για επιστροφή στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ούτε ο ίδιος σκεφτόταν κάτι τέτοιο, αλλά ούτε πολύ περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που είχε επιμείνει να έρθει ο παίκτης στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και φυσικά ποτέ δεν είχε ανάψει το πράσινο φως για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Ο Χασάν όχι μόνο επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά είναι και «καυτός» μέσα στο 2019. Έχει το γκολ και έχει δώσει στον Ολυμπιακό αυτό που του έλειπε. Ο 25χρονος φορ βλέπει μία σεζόν που δεν πήγαινε και τόσο καλά να παίρνει τα πάνω της και μάλιστα ξανά με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό τη σεζόν 2014-2015 είχε σκοράρει 15 φορές όταν αγωνιζόταν στη Ρίο Άβε και το ίδιο έκανε την επόμενη ακριβώς σεζόν με τη φανέλα της Μπράγκα. Πέρσι είχε σταματήσει στα έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος έχει φτάσει ήδη τα οκτώ και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο έχοντας το γκολ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς και πάλι βλέπει την καριέρα του αναγεννιέται.