Ολυμπιακός: Η σημασία της αγκαλιάς του Μαρινάκη στον Μαρτίνς (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ περίμενε τον Πέδρο Μαρτίνς για να τον συγχαρεί για την επιτυχία επί της ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Η σημασία της αγκαλιάς του Μαρινάκη στον Μαρτίνς (vid)

Δεν είναι εύκολος οργανισμός ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει αντιληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και από τα φιλικά της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε μετά το ματς με την ΑΕΚ πως η πίεση που είχε η ομάδα ήταν πολύ μεγάλη. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο τρόπος που ήρθε αυτή σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου έδωσαν χαρακτήρα τελικού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το τελικό 4-1 και η εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσαν ενθουσιασμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Ήταν μία νίκη που την ήθελαν πολύ όλοι στο μεγάλο λιμάνι και την είχε ζητήσει επιτακτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόσο μετά τον ΠΑΟΚ όσο και μετά την Ντιναμό Κιέβου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα περίμενε τον Πέδρο Μαρτίνς στην είσοδο των αποδυτηρίων. Τον αγκάλιασε θερμά όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο την ικανοποίηση του.

Μία αγκαλιά με μεγάλη σημασία από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αυτόν τον τρόπο έδειξε πρώτα απ’ όλα την ικανοποίηση του για το 4-1 επί της ΑΕΚ και στη συνέχεια εξέφρασε τη στήριξη του στον Πέδρο Μαρτίνς και στο έργο του. Είναι ένας άνθρωπος που ζει πολύ έντονα τα παιχνίδια και έδειξε στον Πορτογάλο τεχνικό πως είναι στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων που έχει μπροστά του.

Δείτε και το σχετικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός…