Μια απερισκεψία και μια υπερπροσπάθεια

Τι κουβαλάει στο κεφάλι του κάθε ποδοσφαιριστής, το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Μια απερισκεψία και μια υπερπροσπάθεια

Πως ο Μιτζέν Μπάσα έκανε ένα τόσο σκληρό φάουλ, στο ύψος του κέντρου, στην γραμμή του πλάγιου άουτ, μόλις στο δέκατο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο, που οδήγησε στην αποβολή του, μπορεί να το καταλάβει μόνο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Άρης πλήρωσε την απερισκεψία του και έχασε δύο βαθμούς μέσα από τα χέρια του, αλλά και την ευκαιρία να πετύχει για πρώτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν τέσσερις συνεχόμενες νίκες και να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τις ομάδες που τον καταδιώκουν.

Παίζοντας όμως με δέκα παίκτες για 85 λεπτά και με δύο αναγκαστικές αλλαγές (θα μπορούσαν να ήταν και τρεις, αλλά ο Λάρσον συνέχισε να παίζει), ο Αρης δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Πανιώνιο. Εκανε το παιχνίδι του έστω και χωρίς αμυντικό μέσο, έψαξε το γκολ σε ένα ματς που «χάλασε» νωρίς και έστειλε στα σκουπίδια όλο τον αρχικό σχεδιασμό και πλήρωσε μια καραμπόλα από στημένη φάση, από αυτές που τον πληγώνουν όλη τη σεζόν.

Ο Αρης είχε και τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κουτσιαύτη (θα μπορούσε τουλάχιστον να μην είχε μετρήσει το γκολ και ίσως να του δοθεί ένα πέναλτι), αλλά τι να πει κανείς όταν πριν από λίγες μέρες ο Πορτογάλος Περέιρα παρουσίασε φάσεις στους διαιτητές με τον Αρη ως ευνοημένο.

Η ισοπαλία αυτή δεν έριξε πάντως το ηθικό των παικτών του Παντελίδη, ο κόσμος χειροκρότησε για την προσπάθεια και πλέον ο Αρης μπαίνει στα ντέρμπι, αρχής γενομένης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αποφασισμένος να πάρει ότι περισσότερο μπορεί, αφού στα επόμενα 9 παιχνίδια θα χρειαστεί 14-15 βαθμούς για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον προπονητή του Αρη, είναι ότι έχασε τον Μπάσα στα μεγάλα παιχνίδια και δεν ξέρει ακόμη αν μπορεί να υπολογίζει στον Δεληζήση και τον Τόνσο.