Μαύρα μαντάτα για ΠΑΟ: Προσεχώς -3...

Αναμένεται η απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών, αφού κανονικά εκδικάστηκε η καταγγελία του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού. 

Μαύρα μαντάτα για ΠΑΟ: Προσεχώς -3...

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού, όπως ήταν προγραμματισμένο, αν και η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει εκ νέου αναβολή, η οποία απορρίφθηκε.

Όλα δείχνουν πώς οι "πράσινοι" οδεύουν προς αφαίρεση τριών βαθμών. Αν η απόφαση βγει πριν το ματς με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟ οφείλει να εξοφλήσει τον παίκτη μέχρι και τρεις ημέρες μετά το αθηναϊκό ντέρμπι. Αν η απόφαση κοινοποιηθεί τις επόμενες μέρες, οι "πράσινοι" θα κερδίσουν χρόνο μέχρι και τρεις μέρες μετά το ματς με τον Ατρόμητο στις 15/4.

Ο Άλκης Παπαντωνίου, δικηγόρος του ΠΑΟ δήλωσε σχετικά:

"Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση"

Ο νομικός εκπρόσωπος του Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου ξεκαθάρισε ότι:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ' όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο".