Μάνταλος: «Στο δεύτερο τα κάναμε όλα λάθος»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για την ομάδα του μετά τη συντριβή στο Φάληρο.

Μάνταλος: «Στο δεύτερο τα κάναμε όλα λάθος»

Στην κάκιστη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος το ματς στην κάμερα της NOVA: «Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για το ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Για σαράντα πέντε λεπτά πηγαίναμε καλά και μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις να κάνουμε κι άλλο γκολ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες του γκολ.

Εμείς στο δεύτερο μέρος είχαμε πει να συνεχίσουμε την πίεση ψηλά αλλά δεν κάναμε τίποτα. Βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο μέρος δεν αξίζαμε κάτι. Ο Ολυμπιακός μπήκε επιθετικά στην επανάληψη. Όλα πήγαν στραβά για εμάς. Τα κάναμε όλα λάθος. Και έγινε αυτό που έγινε. Είμαστε αρκετά μακριά πλέον από τη δεύτερη θέση. Αυτό που δεν κάναμε είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, αντίθετα με τον Ολυμπιακό».

Για το αν επηρεάζει μια τέτοια ήττα την ΑΕΚ, τόνισε: «Όταν χάνεις και δέχεσαι τέσσερα γκολ αυτό επηρεάζει. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε το Κύπελλο που είναι το μόνο που μας έχει μείνει. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μένουν δυνατές στα δύσκολα».
Για το ότι δεν μπόρεσε η «Ένωση» να πιέσει το ίδιο στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: «Η πίεση μας δεν είναι θέμα δυνάμεων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στο δεύτερο μέρος πήγαν όλα στραβά. Όλα».

Του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα αύριο. Κάτι αισθάνθηκε στο γόνατο απ’ ότι είπε. Να μην είναι τίποτα σοβαρό».

Μπακασέτας: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας, είπε στο συνδρομητικό: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και άλλαξε η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός και πιο αποφασισμένος και κατάφερε να πετύχει τα γκολ. Σίγουρα μας επηρεάζει η ήττα. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε. Ήταν μια απρόσμενη ήττα. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι και να πετύχουμε τους στόχους από εδώ και πέρα».

Σε νέα ερώτηση για τι πήγε στραβά και απάντησε: «Δεν είναι εγώ αυτός που θα κρίνει τι έφταιξε. Είναι δουλειά του προπονητή να δει τι έγινε λάθος. Αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».