Χιμένεθ: «Είχαμε τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρουμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του ενώ σχολίασε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. 

Χιμένεθ: «Είχαμε τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρουμε»

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο εν αντιθέσει με το δεύτερο που δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμός.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα το είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει και άλλα γκολ και πως παρά την ήττα δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μπορείτε να δώσετε μία εξήγηση για ότι είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο;

«Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει 45 λεπτά απίστευτα, όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα που υπήρξε πρωταθλήτρια, αλλά για να παίξεις 90 λεπτά σε αυτό το ρυθμό η ομάδα πρέπει να είναι δυνατή. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και βάλαμε ένα γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία, αφού πέντε ευκαιρίες έβαλε τα τέσσερα. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχέση με το δεύτερο.»

Ο Ολυμπιακός στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχε δεχτεί οκτώ γκολ. Πόσο πιστεύει ότι στην οικονομία του παιχνιδιού επηρέασε η επιλογή να πιέσει ψηλά; Και αν έχετε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές σας;

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρουμε τέλεια τι πρέπει να κάνουμε. Το πρωτάθλημα δεν σταματάει και εμείς είμαστε μακριά από το να παίξουμε 90 λεπτά έτσι όπως πρέπει. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε.»

Αυτό που είπε ότι πρέπει να παίζουμε 90 λεπτά, είναι ότι η ομάδα είναι απροπόνητη;

«Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι η ομάδα να μοιάζει με την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου και πρέπει να το καταφέρουμε σύντομα. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή δουλειά.»