Η κριτική των παικτών: Η ολική επαναφορά...

Η σημασία της παρουσίας του Τοροσίδη και του άτυχου Λάζαρου στο απίστευτο come back του Ολυμπιακού. Η μεταμόρφωση όλων των παικτών, η κριτική του καθενός.

Η κριτική των παικτών: Η ολική επαναφορά...

Αναλυτικά η κριτική των παικτών:

ΖΟΖΕ ΣΑ: Στο γκολ της ΑΕΚ φέρει ευθύνη, καθώς μπορούσε να απομακρύνει καλύτερα. Στη συνέχεια κάνει δύο μεγάλες αποκρούσεις στον Μάνταλο, ενώ πάει να κάνει στο τέλος του ημιχρόνου μια ντρίμπλα στην περιοχή που παραλίγο να κοστίσει ακριβά. Σε ένα γενικά περίεργο πρώτο μέρος όπως και για όλη την ομάδα. Στο δεύτερο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

ΓΙΑΣΙΝ ΜΕΡΙΑ: Πολύ κακό πρώτο μέρος στο δεξί άκρο της άμυνας, με αρκετά λάθη και προβλήματα από τον Μάνταλο. Στην επανάληψη ως στόπερ ήταν εξαιρετικός, ενώ απείλησε και επιθετικά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Σπουδαίο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στο πρώτο ήταν μαζί με την ομάδα πολύ επηρεασμένος και με λάθη.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Σε μια καλή γενικά χρονιά του, γίνεται συνήθως ο μοιραίος. Όπως και με τον ΠΑΟΚ, έτσι και σήμερα έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος προσφέροντας γκολ στον αντίπαλο. Ψυχολογικά ήταν καλό να μη συνεχίσει στο δεύτερο, θα πρέπει όμως να το ξεπεράσει γρήγορα, έχει την εμπειρία και την ποιότητα.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Απίστευτα λάθη και ασυνεννοησία με όλους στο πρώτο μέρος. Παραλίγο να βάλει και αυτογκόλ από το πουθενά. Στο δεύτερο ήταν Σισέ 18 εκατομμυρίων! Ανίκητος, κυρίαρχος, μέχρι και έξοχες κάθετες έβγαζε.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Προσπαθούσε στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν αδύνατο να ηγηθεί μιας ομάδας που παρέπαιε. Στην επανάληψη ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανατροπής με μπόνους την έξοχη πάσα στον Φορτούνη για το τέταρτο γκολ.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Εξαφανισμένος και με πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση με το έξοχο γκολ στο 50΄ Υπέροχη εμφάνιση στη συνέχεια, με παρουσία στη μεσαία γραμμή που δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους παίκτες της ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Εκπληκτική εμφάνιση στην επανάληψη με δύο γκολ, αλλά και ηγετική παρουσία σε κάθε φάση. Μπορούσε να σκοράρει και στο πρώτο αν έπαιρνε καλύτερα την μπάλα από τον Χασάν. Συνέχισε τη φανταστική παράδοση που έχει με γκολ εναντίον της ΑΕΚ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Τι έκανε ο άνθρωπος! Το γυριστό σουτ πριν από το γκολ του Καμαρά είναι χάι λάιτ, αλλά η ντρίμπλα πριν από την ασίστ στον Χασάν ίσως από τις καλύτερες φάσεις της σεζόν. Οι αμυντικοί της ΑΕΚ θα μείνουν στην ιστορία γι΄αυτή τη φάση, όπως έχει συμβεί με άλλους παίκτες παλιότερα. Π.χ. τον Στυλιανόπουλο με τον Χατζηπαναγή.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Στο πρώτο τραγικό ημίωρο του Ολυμπιακού ήταν από τους ελάχιστους που προσπαθούσε ουσιαστικά να κάνει πράγματα, έχοντας και την ευκαιρία με την κεφαλιά στην πρώτη φάση της ομάδας. Μετά έπεσε κι αυτός και ο Μαρτίνς επέλεξε σωστά να τον αφήσει έξω.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Στο πρώτο μέρος έκανε λάθος πάσα στον Φορτούνη και χάθηκε η ευκαιρία, αλλά στο δεύτερο δεν έκανε κανένα λάθος, βοήθησε απίστευτα στην πίεση μπροστά και πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα ολοκληρώνοντας τη φανταστική ενέργεια του Ποντένσε.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Πολύ μεγάλη η συμβολή του στην ανατροπή. Ανέβασε πολύ αμυντικά την ομάδα, τη βοήθησε ψυχολογικά και τακτικά, ενώ είχε και πολλές καλές σέντρες όταν ανέβαινε επιθετικά.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε πολύ δυναμικά μαζί με τον «Τόρο» και είχε και αυτός πολύ μεγάλο μερίδιο γι΄αυτό που άλλαξε στην ομάδα. Δυστυχώς ο τραυματισμός του ήταν το μελανό σημείο της βραδιάς.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Όσο έπαιξε συμμετείχε με πολύ τρέξιμο στο επιθετικό κρεσέντο του Ολυμπιακού.