Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1: Τι είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο και ήρθε η "τεσσάρα"

O Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε σε δηλώσεις του τα λόγια που είπε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός να σημειώσει τέσσερα γκολ. 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1: Τι είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο και ήρθε η "τεσσάρα"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, ο εμφανώς ευχαριστημένος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε τα εξής στη κάμερα της NOVA: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλά προετοιμασμένη. Δεν μπορούσαμε ούτε πάσα να αλλάξουμε. Ήταν δύσκολα για εμάς τα πράγματα, ειδικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν παίζαμε καλά.

Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως πιστεύω σε εκείνους. Τους τόνισα πως πιστεύω στην ποιότητα τους, στην δυναμική τους. Τους είπα πως περιμένω στο δεύτερο μέρος να δω από εκείνους την πραγματική τους αξία. Ανεβάσαμε, λοιπόν, την απόδοση μας, παίξαμε όπως θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη, δείχνοντας στην ΑΕΚ την πραγματική μας αξία σαν ομάδα. Αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα.

Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας στήριξαν όπως μοναδικά εκείνοι ξέρουν. Είναι πάντα στο πλευρό μας, ακόμη και τώρα που έχουμε μία δύσκολη περίοδο. Τους ευχαριστώ για την τρομερή συμπαράσταση τους, είναι εκπληκτικοί.

Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να δίνεις τρία ματς, και μάλιστα σημαντικά, μέσα σε μία εβδομάδα. Χρησιμοποίησα την ίδια ενδεκάδα γιατί ήθελα να δείξω στους παίκτες μου πως πιστεύω απόλυτα σε εκείνους, παρά το προηγούμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν αλλάζει την εμπιστοσύνη που έχω στα πρόσωπα τους».