Αγωνία για Λάζαρο: Τραυματισμός, αποχώρηση και δάκρυα

Σε μία ανύποπτη φάση, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στραβοπάτησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο. Ο παίκτης τράβαγε τα μαλλιά του και ακολούθως δάκρυσε, καθώς ο τραυματισμός του δείχνει σοβαρός. 

Αγωνία για Λάζαρο: Τραυματισμός, αποχώρηση και δάκρυα

Άτυχος στάθηκε στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε στο ματς στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά ύστερα από περίπου 20 λεπτά τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς.

Σε μία ανύποπτη φάση, στο 65ο λεπτό του αγώνα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στραβοπάτησε στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατο του. Αμέσως ο παίκτης των "ερυθρολεύκων" ξάπλωσε στο χορτάρι, πιάνοντας το πόδι του, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Αμέσως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, ο οποίος και πήγε να τον εξετάσει. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειχνε σοκαρισμένος. Τράβαγε τα μαλλιά του και τα έβαζε με την τύχη του, έχοντας δακρύσει από τον εκνευρισμό του. Στη συνέχεια δόθηκε εντολή να γίνει αλλαγή, καθώς ο παίκτης δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει με τον Γκερέρο να περνά στην θέση του.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά δείχνει σοβαρός. Ο κόσμος τον χειροκρότησε κατά την διάρκεια της αποχώρησης του, με τον παίκτη να τους ευχαριστεί με νεύμα, με το πρόσωπο του να είναι γεμάτο απογοήτευση.