Άρης - Πανιώνιος 1-1: Φωνή... Μπάσα (vids)

Ο Άρης έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες και ο Πανιώνιος έφυγε με βαθμό (1-1) από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης - Πανιώνιος 1-1: Φωνή... Μπάσα (vids)

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο στο γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιτίας της γρήγορης αποβολής του Μπάσα από το 11’ για σκληρό και επικίνδυνο φάουλ στον Μακσίμοβιτς, που μάλιστα δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι.

Δείτε το 1-0 του Άρη:

Αν και έπαιξε με δέκα παίκτες, ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει πρώτος το σκορ με τον Ματίγια στο 48’. Ο Ισπανός πέτυχε γκολ καρμπόν με αυτό που είχε δώσει τη νίκη στον Άρη κόντρα στη Λαμία στο 93’, όμως ο Τσιλούλης είχε αντίθετη άποψη.

Δείτε το 1-1 του Πανιωνίου:

Ο Πανιώνιος κέρδισε κόντρες μέσα στην περιοχή του Άρη στο 56’ και ο Τσιλούλης νίκησε τον Κουέστα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και δίνοντας έναν βαθμό από χρυσάφι στον Πανιώνιο. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη, ζητώντας χέρι του Τσιλούλη στη φάση του γκολ, αλλά και για ένα ακόμη χέρι στο 85’ σε γύρισμα του Μαρτίνες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Αρης – Πανιώνιος 1-1

Σκόρερ: 48’ Ματίγια, 56’ Τσιλούλης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Κάρτες: Τσιλούλης, Σταυρόπουλος, Άρτσε

Κόκκινη: Μπάσα (11’)

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ρόουζ, Δεληζήσης (68’ Φετφατζίδης), Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία (64’ Βέλεθ), Λάρσον, Ντιγκινί, Τόνσο (76’ Μαρτίνες)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (14’ Άρτσε), Μακρύλλος, Τσιλούλης (87’ Καμαρά), Σιντί Αλί (80’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι