Ολυμπιακός- ΑΕΚ: Πως ο Σισέ αποφεύγει την τιμωρία στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Παπέ Σισέ όπως έκανε με άλλη υπόθεσή του σήμερα (14/2). 

Ολυμπιακός- ΑΕΚ: Πως ο Σισέ αποφεύγει την τιμωρία στο ντέρμπι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε αναβολή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την «επίθεση» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Ιβάν Σαββίδη, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μετά το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (26/1) που είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του πειθαρχική δίωξη για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις».

Η πλευρά του Ολυμπιακού επικαλέστηκε ότι ο πρώτος τη τάξει δικηγόρος της ΠΑΕ Γιάννης Χατζησαββάογλου χειρουργήθηκε στη μέση και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε αναβολή για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου…

Τους ίδιους λόγους αναμένεται να επικαλεστεί ο Ολυμπιακός αύριο (15/2) στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League όπου είναι προγραμματισμένη η απολογία του Παπέ Σισέ για τις χειρονομίες που κατηγορείται ότι έκανε στην Τούμπα.

Αν και ο αθλητικός δικαστής της λίγκας δώσει την αναβολή, ο Σισέ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.