ΑΕΚ: Το οικογενειακό τραπέζι και η έκπληξη στον Χουλτ (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» συνέφαγαν σήμερα (13/2) με θέα τη θάλασσα, ενώ δεν ξέχασαν τα γενέθλια του Νίκλας Χουλτ.

ΑΕΚ: Το οικογενειακό τραπέζι και η έκπληξη στον Χουλτ (vid)

Παραμονές του ντέρμπι του Φαλήρου, οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν έξω και συνέφαγαν μαζί με το προπονητικό επιτελείο. Το γεύμα ήταν κερασμένο από τους τέσσερις που ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, τους Σιμόες, Μπακασέτα, Οικονόμου και Λόπες.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης πήγαν σε ταβέρνα των νοτίων προαστίων και με θέα τη θάλασσα τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με την ευχή να πραγματοποιήσουν ένα καλό ματς στο «Καραϊσκάκη».

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα χαμόγελα πολλά ενώ υπήρξε και τούρτα γενεθλίων! Ήταν για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος άκουσε και το… τραγουδάκι (happy birthday). Μάλιστα, ο Σουηδός έκανε έπειτα και σχετική ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την έκπληξή τους.

Ο Χουλτ έκλεισε τα 29 του χρόνια και ευχές του έστειλε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω δικής της ανάρτησης στα σόσιαλ μίντια. Ο Νίκλας μετακόμισε στην ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2018 και έχει βοηθήσει την ομάδα, μετρώντας ήδη σαράντα μία συμμετοχές σε τρεις διοργανώσεις.

Στην ταβέρνα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που αντιλαμβανόμενος την παρουσία της «κιτρινόμαυρης» ομάδας εκεί, θέλησε να φωτογραφηθεί με τους Χιμένεθ και Μάνταλο. Εκείνοι δεν του χάλασαν το χατίρι.