Ολυμπιακός - ΑΕΚ : Παίζει ο Μπακασέτας

Προπονήθηκε κανονικά σήμερα (13/2) ο «κιτρινόμαυρος» μεσοεπιθετικός και υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει Φαλήρου.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ : Παίζει  ο Μπακασέτας


Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο Τάσος Μπακασέτας και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και έτσι υπολογίζεται από τον Χιμένεθ για το Κυριακάτικο ντέρμπι.

Αντίθετα, αμφίβολος παραμένει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι καθώς και σήμερα ακολούθησε ατομικό. Ωστόσο, υπάρχουν καλές πιθανότητες να προλάβει κι εκείνος το ντέρμπι. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες μέρες και αν τα καταφέρει να μπει σε φουλ πρόγραμμα έως μεθαύριο, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Όσο για τον Νίκλας Χουλτ, εκείνος έκανε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και όλοι στην ΑΕΚ αγωνιούν για τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πόσο καιρό θα μείνει τελικά εκτός δράσης, μετά τη θλάση που υπέστη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι υπόλοιποι παίκτες του «Δικεφάλου» γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.