Ο Βιεϊρίνια προτρέπει την UEFA να μην πιστεύει τις φωτογραφίες!

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ...γράμμα στις ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ.

Ο Βιεϊρίνια προτρέπει την UEFA να μην πιστεύει τις φωτογραφίες!
Eurokinissi

Γράφει σε αυτό: "Αξιότιμοι κύριοι της FIFA και της UEFA,

Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της ομάδας. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας. Πριν λίγους μήνες, αποφάσισα να έρθω στη Μακεδονία ( την μοναδική, γνήσια, ΕΛΛΗΝΙΚΗ) για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα.

Έπαιξα επτά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και τα κέρδισα όλα… Ξεκίνησα με ένα τραυματισμό και μετά επανήλθα.

Παρόλα αυτά έχω κερδίσει περισσότερους πόντους από τους ανταγωνιστές μου μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.

Προσπαθώ να μην …βουτάω για να κερδίζω πέναλτι. ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ!!

Προσπαθώ να μην παίζω «βρώμικα» εναντίον των αντιπάλων μου. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!!

Προσπαθώ να εμποδίζω κάθε απόφαση που λέει να αφήνω το «χορτάρι» πριν τελειώσει κάποιο παιχνίδι, χωρίς να έχω πρόβλημα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το λάθος του διαιτητή. ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Eίμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς σέβεστε εμένα και την ομάδα μου; Αγαπάμε το ίδιο το ποδόσφαιρο; Αν ναι, παρακαλώ μη βλέπετε φωτογραφίες αλλά πραγματικά γεγονότα."

Τις καλύτερες ευχές»