Βραβεύτηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βραβεύτηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο για τις σπουδαίες υπηρεσίες που έχει προσφέρει. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο και μάλιστα κατά τη διάρκεια της βράβευσης του έπαιξε το βίντεο από το περιστατικό που είχε λάβει χώρα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ρέτσο. Θυμίζουμε πως στο φετινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον πορτιέρε των «πράσινων», τον Διούδη όταν και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Θέου…

«Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΠ για αυτήν την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή. Θεωρώ, όμως, ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που δίνουν όλοι οι γιατροί και όλα τα ιατρικά τιμ για να προσφέρουν το καλύτερο τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών. Εσείς οι παίκτες το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου, η οποία ανέχεται την απουσία μου και για την υπομονή που δείχνει για την διπλή ζωή που κάνω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτριο Σπυρίδη, είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος του Metropolitan, το νοσοκομείο όπου δουλεύω, ο οποίος είχε την οξυδέρκεια και την έμπνευση να με ωθήσει σε αυτόν τον τομέα.

Και βέβαια ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους, που με έκαναν μέλος στην κοινότητα αυτή των ποδοσφαιριστών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας αθλητές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο».