Η ΕΠΟ προκήρυξε διαγωνισμό για την εγκατάσταση του VAR

Η ΕΠΟ προσκαλεί ενδιαφερόμενους για τη μίσθωση ακινήτου στο οποίο θα στεγαστούν οι μηχανικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του VΑR.

Η ΕΠΟ προκήρυξε διαγωνισμό για την εγκατάσταση του VAR

Η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ενδιαφερόμενων για τη μίσθωση ακινήτου, ώστε να μπορέσει να εγκαταστήσει το αναγκαίο VAR στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ε.Π.Ο. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο σε δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των μηχανικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και μερών του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης VAR, για αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών».

Περίληψη Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος:

Η «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» (Ε.Π.Ο.), τριτοβάθμιο αθλητικό σωματείο που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή Τ.Κ. 11510 (τηλ. 210 9306000), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διενεργούμενη δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των μηχανικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και μερών του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης από οθόνες των ποδοσφαιρικών αγώνων του επαγγελματικού πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών, γνωστού ως «Video Assistant Referee - VAR».

Οι φάκελοι προσφοράς οφείλουν να έχουν κατατεθεί στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή (τηλ. 210 9306000) μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00.