«Είχα προτείνει τον Ζαμπά στον Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Λέο Ζαμπά, Λέο Κορνασίνι, αποκάλυψε ότι είχε προτείνει τον πελάτη του στον Ολυμπιακό.

«Είχα προτείνει τον Ζαμπά στον Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Λέο Ζαμπά μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό, "Metropolis 95,5" και είπε πολλά ενδιαφέροντα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει η αποκάλυψη ότι είχε προτείνει τον πελάτη του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόφασή μου να φέρω τον Λέο στον ΠΑΟΚ. Αν μπορούσα θα έφερνα όλους μου τους παίκτες. Καλός σύλλογος, καλοί άνθρωποι, καλή δομή. Το αστείο είναι ότι ο πρώτος σύλλογος που είχα προτείνει τον Ζαμπά ήταν ο Ολυμπιακός αλλά μου είπαν ότι ο Λέο δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο. Χαίρομαι πολύ που ο Λέο δεν ήταν έτοιμος γι΄ αυτό το επίπεδο γιατί στον ΠΑΟΚ δείχνει ποιο είναι το πραγματικό του επίπεδο» δήλωσε.

Ο Λέο Κορνασίνι είπε ακόμη:

Για την απόδοση του Ζαμπά στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Ήμουν στην Τούμπα, είδα το ντέρμπι. Σίγουρα ο Λέο Ζαμπά προοδεύει, είναι εμφανής η μεγάλη βελτίωσή του, τακτικά, σωματικά και πνευματικά. Ήταν σημαντικό το να δουλεύει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνει σπουδαία δουλειά. Είχα δύο μήνες να τον δω και κάθε φορά που έρχομαι το διαπιστώνω»

Για τους σκάουτερ που παρακολουθούν τον Βραζιλιάνο: «Πολλοί άνθρωποι με καλούν για να πάρουν πληροφορίες για τον Λέο. Είναι φυσιολογικό αυτό στο ποδόσφαιρο όταν έχεις ένα νέο παιδί που τα πάει καλά, παίζει σε έναν αξιόλογο σύλλογο. Έχει πολύ καλή προοπτική. Πολλοί άνθρωποι με καλούν, έρχονται και τον βλέπουν στα παιχνίδια, αλλά σκέφτομαι ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται, να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Για τις συζητήσεις που είχε με τον ΠΑΟΚ να φέρει και άλλο ταλαντούχο παίκτη: «Είμαι τυχερός, γιατί δουλεύω με πολλούς νεαρούς ταλαντούχους από τη Βραζιλία και την Ιταλία. Παρουσιάζω το προφίλ κάποιων παικτών σε συλλόγους, δεν θέλω να πιέζω τις ομάδες, θέλω τα πράγματα να γίνονται φυσιολογικά. Όταν ένα κλαμπ ενδιαφέρεται, τότε συζητάμε. Με τον ΠΑΟΚ συζητούσαμε για ένα σούπερ ταλέντο, αλλά τελικά πάει στην Premier League, δυστυχώς δεν θα έρθει εδώ»