Αστέρας Τρίπολης: Προβληματισμός και χαλάρωμα μετά την ήττα από τον Άρη

Η ομάδα της Τρίπολης δείχνει να διανύει νέα περίοδο αγωνιστικής κρίσης και το ζητούμενο πλέον είναι να έρθουν οι νίκες που την αφήσει να «ανασάνει» και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αστέρας Τρίπολης: Προβληματισμός και χαλάρωμα μετά την ήττα από τον Άρη

Δεν είναι συνηθισμένο για μια ομάδα σαν τον Αστέρα να «φλερτάρει» με τα χαμηλά «πατώματα» της βαθμολογίας. Οι «Αρκάδες» μπορεί να είναι στη 10η θέση της κατάταξης της Super League, ωστόσο η συγκομιδή της φέτος είναι «φτωχή», αφού έχει 21 βαθμούς, όσους δηλαδή η Λαμία και η ΑΕΛ και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω απόν ΠΑΣ και τον ΟΦΗ που παλεύουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γιώργος Παράσχος προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα της ομάδας του και δεν αποτελεί μυστικό πλέον ότι ο Αστέρας κοιτάζει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί στους επόμενους δύο αγώνες (με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Ατρόμητο στην τρίπολη) προκειμένου να μην μπει σε χειρότερες περιπέτειες.

Μετά τη χθεσινή (11/2) ήττα από τον Άρη, οι παίκτες του Αστέρα έκαναν πρωινό χαλάρωμα και το τεχνικό επιτελείο έχει επικεντρωθεί στο πως θα λυθεί το πρόβλημα που παρατηρείται στην επίθεση.

Ακόμα περιμένουν να μάθουν την κατάσταση των Μουνάφο και Ιγκλέσιας (ο πρώτος έχει θλάση και σίγουρα δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο), ενώ ο Ιγκλέσιας θα κάνει αύριο (13/2) εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα στη γάμπα του είναι σοβαρότερο απ' ότι υπολογιζόταν.

Όπως προαναφέραμε οι επόμενοι αγώνες είναι σημαντικοί για τον Αστέρα και ο προπονητής της ομάδας θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε άριστη κατάσταση, προκειμένου να ξεκινήσει η αντεπίθεση και να αποφύγει νέες, πιο δυσάρεστες περιπέτειες.