Τζανακάκης: «Στην Ξάνθη είπαμε τώρα ή ποτέ!»

Για την εύκολη νίκη του Άρη στην Τρίπολη, μίλησε ο δεξιός μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μάνος Τζακάκης:

Τζανακάκης: «Στην Ξάνθη είπαμε τώρα ή ποτέ!»

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε να διευρύνουμε το σερί μας. Στην Ξάνθη, βρισκόμασταν σε ένα οριακό σημείο. Είπαμε ότι... ή τώρα ή ποτέ. Καταφέραμε και άλλάξαμε την κατάσταση. Πήραμε μία μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να προχωρήσουμε επειδή έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Πανιώνιο». Ο κρητικός μπακ, είπε ακόμη:

Για την ανάλυση του Αστέρα: «Σε κάθε ματς αναλύουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή όσο πιο καλά μπορούμε».

Για τα ντέρμπι που πλησιάζουν: «Πρώτα είναι ο Πανιώνιος. Μετά μπαίνουμε στα ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά».

Για τις επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ: «Οταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης, υπάρχουν απαιτήσεις. Χρειάζονται παίκτες σε όλες τις θέσεις και ο καθένας να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Ο ανταγωνισμός, μόνο καλό κάνει».

Για την παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη: «Ο κόσμος είναι φοβερός. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα., Ελπίζω να τον ανταμείψαμε την εμφάνισή μας και τη νίκη».