Ολυμπιακός: Το απίστευτο περιστατικό που... τρέλανε τον Σισέ

Τι συνέβη και ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έγινε έξαλλος μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και αντέδρασε προς την κερκίδα.

Ολυμπιακός: Το απίστευτο περιστατικό που... τρέλανε τον Σισέ

Το ΦΩΣ και το fosonline.gr βρέθηκαν στην Τούμπα την Κυριακή και κατέγραψαν όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Από νωρίς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ σας μεταφέραμε με βίντεο και live εικόνα όλα όσα έγιναν ακόμα και το μπλόκο στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» επικεφαλής της οποίας ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθέτησε δίχτυ σε όλο το γήπεδο και πράγματι δεν συνέβη το παραμικρό. Υπάρχουν, ωστόσο και περιστατικά, τα οποία δεν επιβεβαιώνουν την καλή φιλοξενία του ΠΑΟΚ. Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τον Παπέ Σισέ και τις αντιδράσεις του προς την κερκίδα μετά το φινάλε του αγώνα.

Δεν του ήρθε έτσι ξαφνικά ούτε να κάνει χειρονομίες, ούτε να δείχνει τη φανέλα του. Η ιστορία με τον Σισέ έχει ξεκινήσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με το σκορ στο 3-1. Σε κάποια στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει ένα πλάγιο κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του βιάζονται να παίξουν γρήγορα κυνηγώντας το δεύτερο γκολ.

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει το περιστατικό, αλλά σε εκείνο το σημείο οι μπάλες είχαν εξαφανιστεί και όσες είχαν μείνει στο γήπεδο επέστρεφαν στην κερκίδα. Ακόμα και διαπιστευμένοι, ακόμα και φωτογράφοι πετούσαν μπάλες στην κερκίδα με τον Σισέ να αντιδράει στα όσα συνέβαιναν, αφού δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Από εκεί ξεκίνησε η ένταση με τον Σισέ και κορυφώθηκε με τη λήξη του αγώνα, όταν ο Σενεγαλέζος τα... άκουσε γιατί αντιδρούσε που χάνονταν οι μπάλες.

Ακολούθησε σύρραξη, διότι ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είχε εκνευριστεί, αφού έβλεπε τις μπάλες να εξαφανίζονται αν και το σκορ ήταν 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο ΦΩΣ της Τρίτης (12/2) μπορείτε να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ απ’ όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής…