Ολυμπιακός: Θα το παλέψει για Ντιναμό ο Φορτούνης

Επέστρεψε με τραυματισμό από την Θεσσαλονίκη (αστράγαλο), αλλά θα κάνει τα πάντα για να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου.

Ολυμπιακός: Θα το παλέψει για Ντιναμό ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός πέρα από την κακή εικόνα που είχε στην Τούμπα, επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη έχοντας τραυματία τον Κώστα Φορτούνη. Δέχτηκε πολλές κλοτσιές από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην Αθήνα με έναν πρησμένο αστράγαλο.

Εξ αρχής εκφράστηκαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες δύο μέρες. Δεν χρειάζεται φυσικά καν να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του για την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Ουκρανούς.

Θα πρέπει όμως να φανεί στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει από το ξεκίνημα ή να έρθει ως μία λύση από τον πάγκο. Ο Φορτούνης είναι ξεκάθαρο ότι θα το παλέψει, θα κάνει τα πάντα για να προλάβει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την Ντιναμό.

Υπομονή λοιπόν… Λογικά ούτε αύριο θα υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του, με τον Φορτούνη – επαναλαμβάνουμε – να κάνει τα πάντα φυσικά για να δώσει το «παρών».