Παντελίδης: «Ένα σκαλί ακόμα πιο ψηλά»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης. 

Παντελίδης: «Ένα σκαλί ακόμα πιο ψηλά»

Ο Άρης κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-3), κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Σάββας Παντελίδης μιλώντας μετά τον αγώνα στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην σημασία της σημερινής νίκης του Άρη: «Ήταν μια σημαντική νίκη και με βαθμολογική και με ψυχολογική αξία, σ’ ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Δεν θα πω αν είναι επιβλητική, θα πω ότι ήταν δίκαιη». Σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμη να πούμε οτιδήποτε, αποκτήσαμε ψυχολογία και συνεχίζουμε. Ανεβήκαμε ένα σκαλί πιο ψηλά».

Σιώπης : «Κάθε αγώνας είναι τελικός»

Ο έμπειρος μέσος του Άρη ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και τόνισε πως κάθε παιχνίδι για την ομάδα του είναι «τελικός». Αναλυτικά δήλωσε : «Είχα πει και μετά τον αγώνα με την Ξάνθη ότι πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί για μας, κάθε αγώνας είναι τελικός. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αλλά από αύριο θα πρέπει να σκεφτούμε τον Πανιώνιο».