Αστέρας Τρίπολης- Άρης 0-3: Με θέα την τετράδα (vid)

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε στην Τρίπολη ως προπονητής του Άρη υποχρεώνοντας τον Αστέρα σε οδυνηρή ήττα (3-0).

Αστέρας Τρίπολης- Άρης 0-3: Με θέα την τετράδα (vid)

Ο Άρης έκανε επίδειξη δύναμης στην Τρίπολη, διέλυσε τον Αστέρα με 0-3 και έκανε ένα ακόμη σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν με τρία γκολ σε τέσσερις τελικές, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα και πανηγύρισε μαζί με 300 φιλάθλους του, τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς με καλή κυκλοφορία της μπάλας, έψαξε το γκολ και αφού ο Λάρσον απείλησε μία φορά, στο 9’ πήρε την ασίστ από τον Τόνσο και με μία βολίδα μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια στον Παπαδόπουλο. Ο Σουηδός δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Κώτσιρα, που στη συνέχεια έπαιρνε και βοήθειες από τους συμπαίκτες του, ενώ ο Άρης συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς να απειλείται από τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 30’, ανέβηκαν και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες, ενώ πάτησαν καλά την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Κι αφού ο Αστέρας δεν βρήκε στόχο, ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία, μετά από σουτ του Τόνσο στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έριξε ταχύτητα, κράτησε δυνάμεις και όποτε χρειάστηκε ο Κουέστα ήταν στη θέση του για να απομακρύνει κάθε κίνδυνο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-3

Σκόρερ: 9’ Λάρσον, 23’ Ντιγκινί, 45+1’ Γκαρσία

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κάρτες: Καλτσάς, Κώτσιρας,

Aστέρας Τρίπολης (Γ. Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα (46’ Αραβίδης), Πασαλίδης, Βλάχος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Ρόλε, Καλτσάς (85΄Δουβίκας), Φερνάντεθ (70’ Τσιλιανίδης), Μανιάς

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπάσα (57’ Ματίγια), Σιώπης, Ματέο, Λάρσον (74’ Φετφατζίδης), Τόνσο (84’ Βέλεθ), Ντιγκ