Mε μηνύσεις απαντά ο Ολυμπιακός για τους προπηλακισμούς στην Τούμπα

Οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι τα όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο της Τούμπας.

Mε μηνύσεις απαντά ο Ολυμπιακός για τους προπηλακισμούς στην Τούμπα

Από τον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας κατά την άφιξη της αποστολής και με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλα αυτά είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα για τους Πειραιώτες, αφού το αγωνιστικό κομμάτι ήταν αυτό που τους απασχολούσε περισσότερο απ’ όλα.

Από τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή κατήγγειλαν πως στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια βρίσκονταν και οπαδοί και πως δεν εμποδίστηκε μόνο η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ολόκληρης της αποστολής.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε τύχει άψογης φιλοξενίας στο φαληρικό γήπεδο και κανείς δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Τότε ο Γιώργος Σαββίδης είχε μπει και στα αποδυτήρια χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει. Στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας υπήρχε πλήθος κόσμου που προπηλάκισε τα μέλη της αποστολής και υπήρχαν άτομα τα οποία δεν έφεραν πάνω τους διαπιστεύσεις.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να αφήσει έτσι τα όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο της Τούμπα. Οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει ήδη την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από τα αποδυτήρια. Μάλιστα από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να γίνουν μέχρι και μηνύσεις.