ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1: Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης μετά την Τούμπα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που έδωσε σαφέστατο προβάδισμα τίτλου στους Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1: Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης μετά την Τούμπα

Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία τους στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντάς τους παράλληλα ότι πλέον θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στους αγώνες που ακολουθούν με Ντιναμό Κιέβου και ΑΕΚ, για το Europa League και το πρωτάθλημα αντίστοιχα.

«Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπάρχει στενοχώρια, γιατί πίστευα πραγματικά ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψη που έχω για εσάς. Πιστεύω σε εσάς και τον προπονητή, δεν αλλάζει κάτι αυτό το παιχνίδι. Σας στηρίζω όλους. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας που πρέπει να τους κερδίσουμε», είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης, ενώ στη συνέχεια τους ζήτησε νίκες στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν:

«Θέλω να κάνετε το καλύτερο και να νικήσουμε την Πέμπτη (Ντιναμό Κιέβου) και την Κυριακή (ΑΕΚ). Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αφήστε πίσω ό,τι έγινε σήμερα και πάμε παρακάτω, να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.