Ιβάν Σαββίδης: «Nα διαφυλάξουμε όσα χτίσαμε»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα γραπτή του δήλωση με την οποία καλεί τον κόσμο να διαφυλάξει όσα η ομάδα έχει κερδίσει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ιβάν Σαββίδης: «Nα διαφυλάξουμε όσα χτίσαμε»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με γραπτή του δήλωση μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και φιλάθλους για την άψογη ατμόσφαιρα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και χρειάζεται ακόμα υπομονή.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,


Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό!

Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει! Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πώς οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης».