ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απολογία Τοροσίδη: «Δεν χάσαμε με ψηλά το κεφάλι»

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ τιμώρησε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει ανοιχτά, επεσήμανε πως ο ουσιαστικός στόχος είναι η δεύτερη θέση και απολογήθηκε για την ήττα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απολογία Τοροσίδη: «Δεν χάσαμε με ψηλά το κεφάλι»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο Βασίλης Τοροσίδης απολογήθηκε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τα εξής: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς δυνατά Δεν αντιδράσαμε καθλόλου μετά. Αντιδράσαμε σαν ομάδα που δεν είναι Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε πολύ. Στις αντεπιθέσεις, στις δεύτερες μπαλιές. Έβαλαν ένα τυχερό γκολ στην αρχή και μετά όταν δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ, ζόρισε η κατάσταση. Ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε κάπως πιο συγκεντρωμένα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε πάρα πολύ εύκολα και αυτό δεν μας αρέσει, Είναι μία σκληρή ήττα.

Είναι μία διαφορά 9 βαθμών. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Ας είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Πέμπτης στην Ευρώπη. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Ο ουσιαστικός στόχος για εμάς, πλέον, στο πρωτάθλημα, είναι η δεύτερη θέση. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με το απόλυτο από εδώ και πέρα.

Άλλαξε αρκετούς παίκτες ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι, θέλει χρόνο για να δέσει η ομάδα. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν τα καταφέραμε σε αυτό το σημαντικό ματς. Πιστεύω πως του χρόνου η ομάδα, με τις κατάλληλες προσθήκες, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Δεν μπήκαμε σωστά στο ματς και πληρώσαμε το κακό μας παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πάντα στα ντέρμπι κυριαρχούσε, παλεύαμε με ψυχή μέχρι το τέλος. Δεν το κάναμε αυτή την φορά. Την πατήσαμε, γιατί πιστεύαμε πως θα τα καταφέρναμε αν παίζαμε ανοιχτό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε.

Λογικό ήταν να μας πάρει από κάτω μετά το γρήγορο 2-0, προσπαθήσαμε, κάναμε κάποια σουτ, αλλά δεν μας βγήκε. Δεν είχαμε έπαρση, προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίζουμε, πιο επιθετικά, αλλά δεν μας βγήκε. Δυστυχώς δεν χάσαμε με ψηλά το κεφάλι. Απολογούμαστε στον κόσμο μας».