Μαρτίνς: «Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Στην κακή αντίδραση που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-0 στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. 

 Μαρτίνς: «Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Στην συνέντευξη Τύπο που παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο γκολ του Βιεϊρίνια που άνοιξε νωρίς το σκορ στον αγώνα λέγοντας πως η ομάδα δεν αντέδρασε όπως έπρεπε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πριν από λίγες μέρες δηλώσατε ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θα ερχόταν στην Τούμπα για να το αποδείξει. Υπεραμύνεστε την δήλωση που είχατε κάνει πριν από μερικές μέρες;

«Σήμερα αναθεωρώντας θα πούμε ότι όποια στρατηγική είχαμε προγραμματίσει για το ματς, τελείωσε στο 3ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε. Στο δεύτερο κάπως αντιδράσαμε, είχαμε την ευκαιρία που θα μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι. Ήμασταν όμως παθητικοί, δεν είχαμε ενέργεια και μπορούμε να πούμε ότι ήταν το χειρότερο ματς της χρονιάς για την ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και δίκαια κέρδισε. Τελείως διαφορετικοί περιμέναμε ότι θα ήμασταν σήμερα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν πήγε το ματς όπως το σχεδιάσαμε. Το ματς το πήρε δίκαια ο ΠΑΟΚ.»

Σε ένα παιχνίδι που υπήρχε καθολική υπεροχή του ΠΑΟΚ, ήταν σωστό οι παίκτες σας να μην τηρήσουν το φερ πλέι και να ξεκινήσει μία φασαρία τρία λεπτά πριν από το φινάλε.

«Είναι πράγματα που συμβαίνουν όταν η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγχεις λόγω της έντασης. Συμβαίνουν λόγω της φόρτισης της στιγμής.»

Μετά το 1-0 δεν είδαμε ούτε μία φάση για να αντιμετωπίσετε τους Άκπομ, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ. Θεωρείτε ότι το πρόβλημα ήταν στο ζευγάρι Ζαμπά – Κούτρης. Γιατί δεν κάνατε νωρίτερα τις αλλαγές, ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο;

«Γενικά δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Δεν είχαμε το επίπεδο που έπρεπε να έχουμε. Ήμασταν παθητικοί. Έλειψε η ενέργεια σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ήταν πολύ δυνατός. Χάσαμε πολλές πρώτες μπαλιές και δεύτερες μπαλιές. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε καμία δράση μας. Η ευθύνη είναι 100% δική μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Οι αλλαγές έγιναν στο σωστό σημείο, όταν η ομάδα έπρεπε να ανασυνταχθεί. Πρέπει να παραδεχτούμε την ευθύνη μας. Είναι δικό μας το φταίξιμο. Το αναλαμβάνω. Εχουμε ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη, πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί και να κερδίσουμε και την Κυριακή.»

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα, θεωρείτε ότι θα είναι δίκαιη η κατάκτηση του τίτλου;

«Πιστεύω ότι είναι το φαβορί. Θα μιλήσουμε για αυτό στο μέλλον. Εμείς πρέπει να αναθεωρήσουμε τι θα συμβεί στη δική μας θέση.»