Ατρόμητος - Λεδαδειακός 1-0: Με σούπερ Ενσικουλού (vid)

Ένα γκολ του Ενσικουλού (16΄) ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη 1-0 στον Ατρόμητο επί του Λεβαδειακού.

 

Ατρόμητος - Λεδαδειακός 1-0: Με σούπερ Ενσικουλού (vid)

Ο Ατρόμητος συνέχισε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες μετά τη νίκη στη Λάρισα, κέρδισαν απόψε και τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι (1-0).

Με τον Κλαρκ Ενσικουλού στο 16’ να σημειώνει ένα πολύ όμορφο προσωπικό τέρμα με σουτ, ο Ατρόμητος ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού (1-0) και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη σερί νίκη του. Οι γηπεδούχοι του Νταμίρ Κάναντι μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν λίγες μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και τον τρόπο που αυτή ήρθε με τα λάθη του Σιδηρόπουλου εις βάρος της ομάδας του Περιστερίου.

Δείτε το γκολ ΕΔΩ

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος και πάλι με τον Ενσικουλού (63’, 82’) ήταν απειλητικός αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε (στη φάση του 63’ έχασε ευκαιρία και ο Κουλούρης), γεγονός που όπως ήταν φυσικό άγχωσε κάπως την ομάδα και έδωσε μια ελπίδα στον Λεβαδειακό. Βέβαια οι Βοιωτοί όσο και να προσπάθησαν δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για να πάρουν κάτι καλό μέσα στο Περιστέρι στη μάχη που δίνουν για να σώσουν την κατηγορία. Κάποια μακρινά σουτ δεν είχαν τύχη και έτσι ο Ατρόμητος με το...φτωχό αλλά τίμιο 1-0 πήρε το τρίποντο και κοιτάζει με άλλο μάτι τη συνέχεια. Για τον Λεβαδειακό τα πράγματα είναι γνωστό πως είναι δύσκολα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

Ατρόμητος- Λεβαδειακός 1-0

Σκόρερ: 16΄Ενσικολού

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κάρτες: Ουάρντα

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι – Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας – Νάτσος, Ούμπιδες, Μάντσον, Μπρούνο (74’ Μπουσούλατζιτς) – Ενσικουλού (84’ Μανούσος), Ουάρντα (60’ Κατράνης), Κουλούρης

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Μπάγιτς – Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο – Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγιεβιτς (69’ Νανγκίς), Σαβαντογκό (86’ Λιάγκας) – Γιακουμάκης (24’ λ. τρ. Μέλεγκ), Μαρκόφσκι