ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίος ο Σα

Σε μια βραδιά που όλα πήγαν στραβά για τον Ολυμπιακό ο Σα ήταν ο τερματοφύλακάς του ήταν αυτός που διακρίθηκε.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίος ο Σα

Το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ «πάγωσε» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά που έπεσαν στην Τούμπα αμαχητί.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς:

ΣΑ: Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό ήταν ο καλύτερος παίκτης του σε ένα ματς που δέχτηκε τρία τέρματα! Δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε ευθύνη για κανένα γκολ, ούτε καν για το πρώτο του Βιεϊρίνια που η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Είναι από τις βραδιές που δεν θα θέλει με τίποτα να θυμάται ο «Τόρο». Ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τον Ελ Καντουρί, ενώ επιθετικά ήταν σε κακό βράδυ.

ΣΙΣΕ: Δεν μπήκε καλά στο ματς, δεν έδειχνε να πατάει καλά, όσο περνούσε η ώρα άρχισε να παίρνει τα «πάνω» του όμως σε ακόμη ένα ματς δεν έλειψαν οι επιπολαιότητες. Ο Σενεγαλέζος τα βρήκε σκούρα με τον Άκπομ. Δεν ήταν από τους χειρότερους παίκτες, αλλά σίγουρα θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προβληματιστεί με την εικόνα του.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Δεν τα πήγε καλά ο Σέρβος. Δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο διάστημα της πίεσης του ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έκανε κάποια γκάφα, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη όσο περνούσε η ώρα.


ΚΟΥΤΡΗΣ: Από τα χειρότερά του ημίχρονα ήταν το πρώτο. Ο Ζαμπά τον είχε βάλει στο «σημάδι» και ώρες-ώρες έδινε την εντύπωση ότι έκανε ό,τι ήθελε από την πλευρά του. Στο δεύτερο μέρος κατέβηκε να βοηθήσει επιθετικά, όμως, οι σέντρες του δεν είχαν στόχο.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Άργησε να μπει στο ματς ο Βραζιλιάνος. Πέρασε περίπου ένα μισάωρο μέχρι να μπει στο κλίμα του ντέρμπι. Ίσως έπαιξε ρόλο ο πολύ κακός Νάτχο. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν είναι και από τα ματς που θα θέλει να θυμάται.


ΝΑΤΧΟ: Ο Ισραηλινός καταλάβαμε ότι έπαιζε όταν… αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο! Τίποτα απολύτως δεν έκανε…

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Λάζαρος έβγαλε ενέργεια, πήρε προσπάθειες, είχε και ένα καλό σουτ στο 2ο λεπτό που ήταν η πρώτη φάση του ματς, αλλά ο Μαρτίνς επέλεξε να τον αντικαταστήσει. Ήθελε να βάλει τον Ζιλ Ντίας και έπρεπε να «θυσιαστεί» κάποιος. «Θυσιάστηκε» τελικά ο Λάζαρος χωρίς να είναι κακός.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να τελειώσει τις φάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε στο 87’ στο 3-1. Ήταν από τους παίκτες που τουλάχιστον το πάλεψαν.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Συνολικά αν το δούμε το ματς, ο Κώστας ήταν κακός. Είχε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες εκλάμψεις, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Πολύ απλά, ήταν σαν να μην έπαιζε! Δυστυχώς…

ΚΑΜΑΡΑ: Κάπως συμμάζεψε τον άξονα της μεσαίας γραμμής στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Ολυμπιακός ήθελε να βοηθήσει και επιθετικά, πράγμα που δεν μπορούσε να το κάνει. Δεν ήταν κακός πάντως.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Μπήκε ορεξάτος στο δεύτερο ημίχρονο, είχε και μία καλή φάση, χάθηκε στη συνέχεια για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά τουλάχιστον τον αισθάνθηκε ο Βιεϊρίνια και προς το τέλος ο Γιαννούλης.

ΧΑΣΑΝ: Το πάλεψε ο Αιγύπτιος και σίγουρα από τον Γκερέρο ήταν καλύτερος κι ας έπαιξε μόλις 15 λεπτά.