Πάμπλο Γκαρσία: «Να πετάξουμε... λουλούδια, όχι χαρτιά»

Στην κάμερα της nova μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σχολίασε το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας αλλά και της Κ-19 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Πάμπλο Γκαρσία: «Να πετάξουμε... λουλούδια, όχι χαρτιά»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της nova, ο Ουρουγουανός μίλησε για τη νίκη της Κ-19 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (2-0), αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι των μεγάλων: «Να έχουμε ένα καλό ντέρμπι, να παίξουμε μπάλα. Έχουμε καλή ομάδα. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και σίγουρα αυτό μετράει πολύ. Καλύτερα να πετάξουμε... λουλούδια, όχι χαρτιά. Να είναι ένας καλός αγώνας. Όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Είναι μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για το ντέρμπι των μικρών: «Σήμερα ήταν ένα ακόμη ντέρμπι. Μία καθαρή νίκη και συνεχίζουμε με στόχο το πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε σκληρά, παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να οδηγούνται αυτά τα παιδιά στο σωστό δρόμο.

Ο πρώτος μας στόχος είναι να βλέπουμε στην τηλεόραση, παιδιά από τις ακαδημίες. Υπάρχει ταλέντο, δουλεύουν σκληρά όλοι και αυτά τα παιδιά, ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Έχουμε 2-3 παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Θέλει χρόνο, αλλά έχουμε πολύ καλά παιδιά».