Πασχαλάκης: «Ακόμα ένας τελικός»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε για τη θέληση του ΠΑΟΚ για τη νίκη και τον τίτλο.

Πασχαλάκης: «Ακόμα ένας τελικός»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά τον τίτλο και μίλησε για τη σημασία που έχει η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας ακόμη τελικός για εμάς, όπως όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον τίτλο και συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και αφοσιωμένα την προσπάθειά μας. Με τη βοήθεια του προπονητή μας έχουμε αποκτήσει μέταλλο νικητή και ο χαρακτήρας της ομάδας αυτής φαίνεται παντού, αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Δεν μπορείς, δεν γίνεται, να μη δίνεις το 100% μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό κοινό, στον κόσμο μας, που σήμερα θα είναι πάλι ο δωδέκατος παίκτης μας. Είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι και με την ποιότητα που διαθέτουμε, μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στον μεγάλο μας στόχο.

Παίζουμε ο ένας για τον άλλον και η δυναμική που έχουμε αναπτύξει μόνο τυχαία δεν είναι. Δεν σταματάμε, δεν θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, παίζουμε σοβαρά και προχωράμε πάντα μπροστά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».