ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ετοιμάζει κάποια μεγάλη έκπληξη για το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1985.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο έδειξε κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του.

Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αλλαγές δεν θα υπάρξουν και στην τετράδα της άμυνας. Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια θα συνθέσουν την τετράδα στα μετόπισθεν.

Στα χαφ ο Λουτσέσκου προορίζει τους Μαουρίσιο, Σάκχοφ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ολιβέιρα. Φαίνεται πολύ δύσκολο ο τελευταίος να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Στη δεξιά πλευρά της επίθεση θα ξεκινήσει ο Ζαμπά, σε ρόλο οργανωτή θα αγωνιστεί ο Μπίσεσβαρ και αριστερά θα παίξει ο Ελ Καντουρί με τον Άκπομ να ηγείται της επίθεσης του ΠΑΟΚ.