ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στην Τούμπα και ο Μαρινάκης, έφτασε η αποστολή στη Θεσσαλονίκη

Είναι πολύ πιθανό ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ να δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στην Τούμπα και ο Μαρινάκης, έφτασε η αποστολή στη Θεσσαλονίκη

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ 21 ποδοσφαιριστές έχοντας εκτός του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η αποστολή των Πειραιωτών «πέταξε» για τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου με πτήση τσάρτερ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στην μακεδονική πόλη και έχουν καταλύσει σε ξενοδοχείο, ενώ κατά την άφιξη τους δεν συνέβη το παραμικρό.

Στο γήπεδο της Τούμπας, πάντως, αναμένεται να βρεθεί και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα μέσα της εβδομάδας έχει εκφράσει την επιθυμία να δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ και σας είχε γράψει σχετικά το «ΦΩΣ».

Δεν ταξίδεψε με το τσάρτερ που πήγε η ομάδα της στη Θεσσαλονίκη, όμως, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Αστυνομία έχουν δηλώσει πως είναι έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα έχει διαμηνύσει πως είναι έτοιμη για τη φιλοξενία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.