Προκαλούν ξανά: Με κολάρα στο γήπεδο οπαδοί του ΠΑΟΚ! (pic)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να πάνε στο γήπεδο φορώντας ιατρικά κολάρα για να πικάρουν τον Ολυμπιακό, αφού ακόμη δεν έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και πιστεύουν ότι για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος, φταίνε οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και όχι το...στραβό τους το κεφάλι. Παρόλα αυτά οχυρώνουν τον αγωνιστικό χώρο με προστατευτικό δίχτυ, που μαρτυρά την ενοχή τους για το περσινό ματς.

Προκαλούν ξανά:  Με κολάρα στο γήπεδο  οπαδοί του ΠΑΟΚ! (pic)

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού της περσινής περιόδου δεν άρχισε ποτέ και η αιτία ήταν ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρσία από ρολό ταμειακής μηχανής που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Το γεγονός αυτό ήταν η αιτία που ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, ενώ στη συνέχεια μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχασε και το πρωτάθλημα.

Τώρα, με την ευκαιρία του φετινού ντέρμπι, οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν έβαλαν μυαλό από το κακό που προκάλεσαν στην ομάδα τους, κινητοποιούνται με σκοπό να ...πικάρουν τους ερυθρόλευκους.

Η πρόθεσή τους επιβεβαιώνεται από τη ζήτηση ιατρικών κολάρων η οποία έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες μέρες, τόσο στα φαρμακεία, όσο και σε διάφορα μαγαζιά που πουλάνε τέτοια είδη στη Θεσσαλονίκη. Το έχει προαναγγέλλει μάλιστα και αθλητική εφημερίδα της πόλης!

Aν μη τι άλλο προκλητικοί, αφού ποτέ δεν έκαναν την αυτοκριτική τους και πιστεύουν ακόμη και τώρα ότι για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, έφταιγαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και όχι το στραβό τους το κεφάλι. Φοβούμενοι όμως ότι μπορεί να βρεθεί και φέτος ένας ανεγκέφαλος οπαδός τους οχύρωσαν τον αγωνιστικό χώρο με δίχτυ σε όλες τις εξέδρες. Αυτό και μόνο μαρτυρά την παραδοχή ότι από δική τους τεράστια ανοησία έχασαν το ματς με τον Ολυμπιακό.